DJI_0564[1]

Om oss

Helt siden Jan Opgård og Roald Johansen stiftet JARO AS i 1989, har selskapet videreført stolte tradisjoner innen betongproduksjon.

I 2015 fikk vi en ny medeier dette er Loe Betongelementer AS med en eierandel på 34%. Dette er en av Norges ledende innenfor prefabrikerte betongelementer.

Ved å forene lang erfaring med moderne metoder, har vi lykkes med å spesialisere oss i et stadig mer kvalitetsbevisst marked. 

Selskapet ble etablert for å overta anleggene og drive produksjon av betongvarer i fabrikklokalene i Alta etter tidligere eiere.

Anlegget ble bygget i 1973. Etter at en ny produksjonsline for hulldekker skulle etableres ble fabrikken for liten. Nytt anlegg ble bygd og tatt i bruk i 1998.

Anlegget er lokalisert sentralt i et nytt industriomsråde like ved Alta elven. E6 krysser elven like nord for fabrikken og avstand til dypvannskai er ca 3 km. Våre produkter kan derfor transporteres ut på den mest hensiktsmessige måte, enten på bil eller båt.

Bedriftens tomteareal er på ca. 35 mål. Fabrikkanleggets gulvflate er på ca. 6000 m² hvorav ca. 5400 m² er produksjonslokale.

Jaro as er en av landets ledende produsenter av:

  • Betongelementer
  • Ferdigbetong
  • Avløpssystemer i betong

Bedriften er godkjent av Kontrollrådet i følgende klasser:

Klasse A2, fabrikkbetong, normal kontroll

Klasse A1, fabrikkbetong, utvidet kontroll

Klasse C, betongprodukter til avløpsformål

Klasse D, slakkarmerte betongelementer

Klasse E, For- og etterspente betongelementer